Friendship

Friendship

keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Mitä puemme päällemme - BT

Hei, on blogitiimi postauksen aika! Tällä kertaa teemanamme on asupostaus, eli kerromme ja näytämme asuja, joita käyttämme elämän hetkien aikana.


~ Pauski

Hei vaan minunkin puolestani. Eli kuten alkukin jo kertoo, niin meillä olisi tiimipostaus aiheena asu postaus. Joten itse päätin soveltaa tästä Get Ready With Me  videon. Ja siis kun sanon videolla, että tein tämän 2 viikkoa sitten, meinaan sillä minun omaa blogian :DD MUTTA HEI TOIVOTTAVASTI NAUTITTE! ( ja jos kiinnostaa minun oma blogi, niin sen linkki löytyy tosta alempaa)



~ Tantan

Heippa vaan! Tiimipostaus on taas paikalla ja ajattelin mennä sitten eräälle kallioille rauhassa kuvaamaan asuani, jota oli kuvaushetkellä päälläni. :)

Päälläni oli farkut, toppi, neulepusero sekä kaulahuivi ja lenkkarit.
Poseeraaminen muuttuu vaikeaksi, kun sinulla on 10 sekunnin laukaisin, kamera keikkuu kiven päällä ja olisi juostava kameran eteen ennen kuin se ottaa kuvan ja takaisin pelastamaan putoavaa kameraa. No, olihan tämä sitten kuitenkin jotain. :D
Itse pidän kovasti kerrospukeutumisesta näin syksyn tullen, sillä tulee enemmän lämmintä päälle kun ilmat viilenevät. Kaulahuivista tulee ehdoton osa kokonaisuutta, sekä puuvillaiset neuleet eristävät kylmältä mukavasti. Tässä kuvassa sitä ei näy, mutta silloin tällöin uloslähtiessäni minulla on päälle pantuna vielä nahkatakki syksyn viimoja vastaan. Sattumalta oli sinertäviä ja rauhallisia värisävyjä tässä, mutta yleensä tykkään pukeutua paljon värikkäämmin, ellei hieman erikoisemmin. 

Farkut ja toppi H&M:stä, neule Ginatrikoista, tuubikaulahuivi BikBokista ja lenkkarit ovat merkkiä Hummel.


Pöllökuvioinen reppuni.
Silloin tällöin kannan mukanani tämmöistä reppua. Ihastuin kuosiin sekä väriin. Olin ostanut sen eräästä tapahtumasta, ja näin sen kerran myynnissä Ruotsin puolella toreilla. Muutoin en ole nähnyt että sitä olisi paljon myynnissä missään. Koen itseni onnekkaaksi ja uniikkiseksi ja siitä oli tullut minun suosikki repuistani. Se on ollut minulla jo reilun vuoden ja kulumat kertovat paljon kuinka olen usein kantanut tätä mukanani.



Kiitos kun luit ~ 

______


Tsekkaa tämä! :)
Linkit muiden blogeihin: Pauski / Päivi / Pilvi / Linda

1 kommentti:

  1. Omalaatuinen otsikko ja toi postauksen vika kuva oli musta hieno =). Ja no kymmenes sekas eees taas ryntäily on hyvää liikuntaa ;)

    VastaaPoista